Skip to main content

ProblempoddenUF

Problempodden är en podcast gjord av och för människor där det finns ett engagemang att diskutera jobbiga ämnen som inte tas upp allt för ofta i samhället. Vår vision är att levera en podcast därav innehållet diskuteras med en seriös ton för att antingen uppmuntra eller skänka råd och tips. Vi kommer att berätta om egna erfarenheter och vi vill samarbeta med rådgivande hemsidor, samt våra lyssnare för att upplysa och inspirera nya perspektiv att se på saker och ting.

Archived from iTunes at https://itunes.apple.com/us/podcast/problempoddenuf/id1158902607. Items in this collection are restricted.

PART OF
Podcasts
SHOW DETAILS
up-solid down-solid
eye
Title
Date Published
Creator
ProblempoddenUF
Mar 14, 2017 ProblempoddenUF
audio
eye 0
favorite 0
comment 0
Denna vecka har vi alla i ProblemPodden samlats bakom mickarna för det allra sista avsnittet. Vi pratar om UF året, hur vi har formats av det samt tips till nya UF företag. Vi vill också passa på att tacka ALLA som har lyssnat och hjälpt oss under detta år, ni är underbara! Kram, ProblemPodden UF.
ProblempoddenUF
Feb 14, 2017 ProblempoddenUF
audio
eye 0
favorite 0
comment 0
“Livet är för kort för att inte äta något gott”. I veckans avsnitt pratar vi om träning och hälsa, samt vad för påverkan det har på oss. Vi ger våra tips på hur man kan tänka kring träning samtidigt som vi ger ut budskapet att allt ska hållas inom måtta. Träningshetsen idag är stor och kan leda till konsekvenser, känner vi att vi medför till träningshetsen? Lyssna på Ida, Frida och Hanna i denna veckas avsnitt! problempodden@gmail.com http://www.friskfri.se/kontakt/...